( Najnovije vijesti )

(12.9.2016.)

Čarobni dan – čarolija koja se ne zaboravlja!

U Parku Maksimir, jednom od najljepših europskih parkova, 11. rujna održao se Čarobni dan, najveći obiteljski događaj, prepun interaktivnih sadržaja pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Zagrebačkog Holdinga. Po drugi puta, parkom i šumom Maksimira zavladala su djeca koja su se okušala u mnogobrojnim edukativnim, kreativnim, zabavnim i sportskim aktivnostima.

 

U dječjoj Čarobnoj zemlji organizirana je velika i raznolika paleta besplatnih edukativnih, sportskih, kreativnih i zabavnih radionica u želji da djeca dođu do novih spoznaja vezanih za stjecanje i unapređenje novih znanja. Djeca su isprobala različite radionice i na taj način mogli su otkriti svoje skrivene potencijale, znanja i vještine koje bi mogli razvijati i kojima bi se mogli baviti u svoje slobodno vrijeme. Radionice za djecu organizirale su udruge, klubovi, društva, različite škole (sportske, glazbene, plesne, škole stranih jezika), kulturni centri. U pripremljenim sadržajima prepunim zabave uživali su mališani, ali i roditelji te su tako zajedno, aktivno proveli dan u prirodi. Nasmijana i zadovoljna lica posjetitelja pokazatelj su da Čarobni dan prezentira cjelodnevnu edukativnu zabavu za cijelu obitelj koja se ne zaboravlja!

Parkom Maksimir prošetale su maskote i kostimirani likovi iz mnogobrojnih crtića i filmova te su mnogu djecu odveli na prekrasno putovanje u svijet mašte u kojem je, kao i na Čarobnom danu, sve moguće!

Oduševio je i zabavni program na velikoj pozornici u kojem se našlo za svakoga po nešto: veliki i mali pjevači, bandovi, zborovi, kulturno umjetniča društva, plesne skupine, mađioničari i glumci.

Uz puno glazbe, zabave i plesa te obiteljskih aktivnosti ovaj dan je čaroban i po tome što je cijela obitelj mogla posjetiti Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice. Za posjet ZOO vrtu bila je potrebna online prijava na koju se u rekordnom vremenu prijavilo 1000 zainteresiranih obitelji (što je i bio predviđeni kapacitet) te dobilo kupon pogodnosti s kojim su tog dana mogli posjetiti ZOO Zagreb po čarobnoj cijeni "1 ulaznica = 1 obitelj".

 

Uz zabavno edukativni karakter priredbe, Čarobni dan ima i dobrotvorni karakter pa se tako svaki put pomaže i onima koji nisu u mogućnosti sami si priuštiti slobodne aktivnosti. Uz pomoć pokrovitelja i poslovnih partnera više od 100 darovite djece iz socijalno ugroženih obitelji imat će priliku besplatno pohađati aktivnosti koje ih zanimaju kroz cijelu školsku godinu 2016/2017 i tako pridobiti nova znanja koja će im koristiti kasnije u životu.

Kako bi dolazak u Maksimir učinili što jednostavnijim, ali i atraktivnijim za mališane, Zagrebački Holding osigurao je tramvaj i vlakić kojim su se posjetitelji besplatno vozili u Park Maksimir.

Na drugom hrvatskom Čarobnom danu bilo je cca 7000 obitelji, oko 30 000 roditelja i djece prošlo je kroz Maksimir. I svi su pronašli nešto zanimljivo, probali i naučili nešto novo i lijepo se proveli.

 

Ključan sastojak Čarobnog dana bila su nasmiješena lica koja su čarobni ambijent Parka Maksimir ispunila radošću, smijehom i zadovoljstvom te učinila ovaj dan još čarobnijim. Čarobni dan usrećuje tisućama osmijeha na licima djece koja nas posjete!

 

(7.9.2016.)

Termini za ZOO popunjeni

Dragi prijatelji Čarobnog dana, 

Obavještavamo vas da je kapacitet od 1000 ulaznica/kupona kojima se koristi pogodnost "1 ulaznica = 1 obitelj" za ZOO vrt - POPUNJEN. Naime, u vrlo kratkom roku zaprimili smo vaše prijave te popunili kapacitet od 1000 kupona koji je bio predviđen akcijom sa ZOO vrtom.

Hvala vam na razumijevanju.

Sve vas, koji se ove godine niste stigli prijaviti za posjet ZOO vrtu, pozivamo vas na Čarobni dan koji smo pripremili u Parku Maksimir. Očekuje vas preko 80-tak edukativnih, kreativnih, sportskih i zabavnih radionica od 10 do 18 h. Ulaz slobodan!

Kao i prošle godine, pripremljen je i zabavni program na velikoj pozornici koja će biti prepuna velikih i malih izvođača, plesnih skupina, zborova, zabavljača i kazališnih predstava.

 

Veselimo se vašem dolasku, dobro nam došli!

 

P.S.

Molimo vas, ako želite, ispunite online prijavu Čarobnog dana kako bi vas sljedeće godine obavijestili o svim pogodnostima i planovima.

 

(27.8.2016.)

Besplatan prijevoz tramvajem i vlakićem

Zagrebački Holding 11.9.2016. organizira besplatan prijevoz tramvajem koji će voziti na posebnoj kružnoj liniji i besplatan prijevoz vlakićem ZET-a koji će voziti od Trga bana Josipa Jelačića do Parka Maksimir.

Trase i polasci tramvaja i turističkog vlakića koji će voziti besplatno.

(24.8.2016.)

Kupon pogodnosti - Čarobni dan 2016.

Ispunjavanje OBRASCA ZA PRIJAVU za manifestaciju Čarobni dan i REZERVACIJA TERMINA – ZOO ZAGREB biti će mogući od petka 26.08.2016. Dobivanje besplatnog kupona ispunjavanjem obrasca za prijavu, ulaznica je za posjet cjelokupnog čarobnog događaja tog dana. Ukoliko želite tog dana posjetiti i ZOO Zagreb po čarobnoj cijeni "1 ulaznica = 1 obitelj", rezervirajte termin putem posebnog online obrasca. Jedino ćete uz dobiveni kupon moći iskoristiti ovu pogodnost. Požurite, kapacitet je ograničen na 1000 ulaznica!

(18.8.2016.)

Poziv za prijavu radionica

Čarobni dan, Park Maksimir, 11.09.2016.

Nakon vrlo uspješno održanog Čarobnog dana u godini 2015. sa 30.000 posjetitelja i sa 80-tak radionica, spremamo se za novu, još veću čaroliju koja će se održati 11. rujna u Parku Maksimir pod pokroviteljstvoma Grada Zagreba. Čarobni dan, organizira udruga Kreativno povezivanje, u suradnji s Parkom Maksimir, Zoološkim vrtom i Zagrebačkim Holdingom.

»ČAROBNI DAN – doživljaj za cijelu obitelj« je projekt posvećen obiteljskom druženju, koji se održava u prirodi i omogućava djeci i njihovim roditeljima aktivno provođenje vremena i upoznavanje s novim aktivnostima sportskim, kreativnim, edukativnim. Najveći je to obiteljski događaj u Hrvatskoj na kojem se okupi do 7.000 obitelji s djecom do dvanaest godina starosti. Ovaj obiteljski događaj posebno je interesantan djeci koja se mogu uključiti u veliki broj raznolikih, interaktivnih radionica te na taj način otkriti svoje skrivene potencijale, znanja i vještine koje bi mogli razvijati i kojima bi se mogli baviti u svoje slobodno vrijeme. Jedna od osnovnih ideja projekta je besplatno promoviranje klubova, društava, udruga, različitih škola (osnovne škole, glazbene, likovne, škole za strane jezike) s ciljem pronalaženja novih talenata.

Sve se radionice odvijaju kroz dan i potpuno su besplatne za posjetitelje, kao i cjelokupni program.

Više o Čarobnom danu na: www.carobnidan.hr
 

Zbog veličine i važnosti, te atraktivnosti, Čarobni dan, pratit će svi važniji mediji Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Ovim putem pozivamo sve klubove, društva, udruge, škole (osnovne škole, glazbene, likovne, škole za strane jezike) da prijave svoje radionice na: info@carobnidan.hr

Prijave primamo do 31.08.2016.

Naša čarobna ekipa će vas kontaktirati te vam poslati protokol suradnje kroz koji ćete dogovoriti sudjelovanje, kako bismo ponudili posjetiteljima pravi čarobni doživljaj, kakav i zaslužuju.

Hvala i vidimo se na Čarobnom danu!

 

(16.8.2016.)

Čarobni dan - doživljaj za cijelu obitelj

Vidimo se u Maksimiru 11. rujna!

Ove će se godine 11. rujna u Maksimiru, jednom od najljepših europskih parkova, održati Čarobni dan, najveći obiteljski događaj, prepun događanja pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Po drugi puta, parkom i šumom Maksimir zavladat će djeca koja će se moći okušati u sportovima, stranim jezicima, znanstvenim pokusima, plesu, pjesmi i različitim eksperimentima.
. . . . .

U dječjoj Čarobnoj zemlji pripremljene su brojne besplatne edukativne radionice, od plesnih i slikarskih do sportskih i kreativnih sadržaja u kojima će moći uživati djeca, ali i roditelji i tako zajedno aktivno provjesti dan u prirodi.

Kao i prošle godine, pripremljen je i zabavni program na velikoj pozornici koja će biti prepuna velikih i malih izvođača, poznatih imena, ali brojnih plesnih skupina, zborova i malih sportaša.

Uz puno glazbe, zabave i plesa te obiteljskih aktivnosti ovaj dan je čaroban i po tome što cijela obitelj može posjetiti Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice. Za posjet ZOO vrtu bit će potrebna on line prijava o kojoj ćemo vas naknadno obavijestiti.

Uz zabavno edukativni karakter priredbe, Čarobni dan ima i dobrotvorni karakter pa se tako svaki put pomaže i onima koji nisu u mogućnosti sami si priuštiti slobodne aktivnosti. Uz pomoć pokrovitelja i poslovnih partnera više od 100 darovite djece iz socijalno ugroženih obitelji imat će priliku besplatno pohađati aktivnosti koje ih zanimaju kroz cijelu školsku godinu 2016/2017 i tako pridobiti nova znanja koja će im koristiti kasnije u životu.

Kako bi vam dolazak u Maksimir učinili što jednostavnijim, ali i atraktivnijim za mališane, Zagrebački Holding osigurao nam je tramvaj i vlakić koji će posjetitelje besplatno voziti u Maksimir.

Prošle godine je na prvom hrvatskom Čarobnom danu bilo čak 7000 obitelji, oko 30 000 roditelja i djece prošlo je kroz Maksimir. I svi su pronašli nešto zanimljivo, probali i naučili nešto novo i lijepo se proveli.

Uz sve što vam naša čarobna ekipa priprema, potreban je još jedan, ključan sastojak Čarobnog dana. Potrebna su nasmiješena lica koje će čarobni ambijent parka Maksimir ispuniti radošću, smijehom i zadovoljstvom i napraviti ovaj dan još čarobnijim. Čarobni dan usrećuje tisućama osmijeha na licima djece koja nas posjete!

fotogalerija Čarobni dan Zagreb 2015.

* Rezervni datum u slučaju lošeg vremena je 25.9.2016. Na vrijeme ćemo vas obavijestiti o programu događanja i načinu prijave za ulaznice u Zoološki vrt na www.carobnidan.hr.

 

letak_carobnidan_zagreb_2016_str1.jpg

 

 

letak_carobnidan_zagreb_2016_str2.jpg

 

Medijski pokrovitelji

Partneri