Najnovije vijesti


Poštovani dragi prijatelji Čarobnog dana!

Došao je prvi val sunca a sa njime i prvi Čarobni dan u parku Maksimir i razveselio male i velike. Te prekrasne nedjelje u park Maksimir je došlo više od 30 tisuća posjetitelja i s velikom žlicom zahvatilo okuse čarobnih doživljaja "skuhane" po čarobnom receptu. Na livadama i skrivenim šumarcima parka Maksimir sve je vrvjelo od sreće. Kao organizatori tako velikog projekta trudimo se udovoljiti svima kako bi svaki put bilo sve bolje i čarobnije. Dan je stvarno bio čaroban i nadamo se da ste doma otišli ugodno umorni, sretni i zadovoljni.

Hvala što ste bili uz nas - vidimo se sljedeće godine!

 

fotogalerija

Obavijest

24.5.2015.

Prijavni obrazac za posjet Čarobnog dana je otvoren. ... 16:15 ...
Prijave za kupone za posjet Zoološkom vrtu po povlaštenoj cijeni počinju u 18 sati. ... 18:15 ...

Ekipa Čarobnog dana

Obavijest

24.5.2015.

Poštovani!

Prijavni obrazac za posjet Čarobnog dana je otvoren.
Prijave za kupone za posjet Zoološkom vrtu po povlaštenoj cijeni počinju u 18 sati.

Ekipa Čarobnog dana

Važna obavijest

14.4.2015.

Poštovani,

dobivanje besplatnog kupona (internetski obrazac ćete moći ispuniti od 25. 5. 2015. nadalje) za Čarobni dan Zagreb, koji će se održati u nedjelju, 7. 6. 2015. u zagrebačkom parku Maksimir, uvjet je za posjet cjelokupnog čarobnog događaja tog dana.

Obavijest!

6.4.2015.

Čarobni dan smo pomaknuli na 7. 6. 2015. godine. Svi koji želite koristiti besplatne kupone i dodatne kupone za kupnju ulaznica za 2-satni posjet ZOO Zagreb, moći će ispuniti internetski obrazec od 24. 5. 2015. nadalje.

Za cijenu jedne odrasle ulaznice
ZOO Zagreb posjeti cijela obitelj!

26.3.2015. (ažuriranje 6.4.2015.)


Dobivanje besplatnog kupona ( internetski obrazac moći ćete ispuniti od 24. 5. 2015. nadalje) za Čarobni dan Zagreb, koji će se održati u nedjelju, 7. 6. 2015. u zagrebačkom parku Maksimir, uvjet je za posjet cjelokupnog čarobnog događaja tog dana.


Ukoliko želite za taj dan dobiti još dodatni kupon za kupnju ulaznica ZOO Zagreb za 2-satni posjet zoološkog vrta za cijelu obitelj, morate ispuniti dodatni internetski obrazac u kojem rezervirate taj 2-satni termin. Pomoću ispisanog dodatnog kupona na blagajni ZOO Zagreb kupite Čarobnu obiteljsku ulaznicu i tako za posjet cijele obitelji u ZOO Zagreb platite 30 KN  ~  "1 ulaznica = 1 obitelj" (30 KN je cijena jedne ulaznice za odrasle). Pogodnost kupnje ulaznica mogu koristiti obitelji za najviše 2 odrasle osobe i neograničen broj djece te obitelji (u skladu s općim uvjetima). Ulaznicu ćete moći koristiti u vremenskom razdoblju kojeg ćete označiti kada se prijavite (od 9 – 11 sati, od 11 – 13 sati, od 13 – 15 sati, od 15 – 17 sati ili od 17 – 19 sati). Broj ulaznica bit će ograničen na 2000 obitelji.

Za sve koji propuste kupiti ulaznice 1=1 ili žele u ZOO Zagreb provesti više vremena, pripremili smo posebnu cijenu 60 KN, s kojom će moći u ZOO Zagreb ući cijela obitelj (2 odrasle osobe i neograničen broj djece te obitelji, u skladu s općim uvjetima). Potrebna je prethodna registracija.

U slučaju loših vremenskih prilika, manifestacija će biti tog dana otkazana i premještena na kasniji datum. Preporučujemo vam da prije odlaska pogledate podstranicu Najnovije vijesti.

Čarobni dan dolazi u Zagreb!

11.3.2015.

 

Čarobni dan, koji će se održati u parku Maksimir u nedjelju, 19. travnja 2015., nema tajnih sastojaka, jer svoju magiju dijeli za i između obitelji. Tako se zna da jednoj doživljenoj magiji domiješamo hrpu razigranih i sportskih obiteljskih aktivnosti, malo plesnih nastupa, crticu egzotične ponude i puno kreativnosti. U čarobnom receptu dodana žlica "šećerčića" uvijek je dobrodošla, pa se dodaje iznova i iznova. Najosnovniji, temeljni sastojak je hrpa odlične glazbe koja male i velike tabane zaljulja u plesne korake.

Zvjezdanu prašinu s puno čarobne energije koja dočara plesne pokrete i dobru volju, s ovogodišnje Čarobne pozornice posut će odlični glazbeni izvođači i drugi umjetnici.

Pozivamo vas da nam se pridružite i tako i vi doživite ono što će "skuhati" čarobna ekipa Čarobnog dana. U čarobnom ambijentu parka Maksimir vret će od radosti, smijeha, sretnih osmijeha i zadovoljnih lica.

Medijski pokrovitelji

 

logo_RTL_Kockica.gif logo_Vecernji_list.gif logo_Vecernji_list_Radost_hr.gif logo_Vecernji_list_Fora_radionice.gif logo_Skolska_knjiga.gif logo_Tur_TV.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif

 

Internetski medijski pokrovitelji

 

logo_Danu_Ringeraja_hr.gif logo_Relaxino.gif logo_nextbike.gif logo_Skolski_sportski_savez_ZG.gif logo_klinfo_hr.gif logo_Trudnoca_hr.gif logo_Journal.gif logo_Naturala_hr.gif logo_ZG_magazin.gif logo_Mami.gif logo_Lipadona.gif logo_Zena_hr.gif logo_Djecji_dogadjaji.gif logo_Lukin_portal.gif logo_Wish.gif logo_Obitelj_hr.gif logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Park_Maksimir.gif
logo_ZOO_Zagreb.gif
logo_HTZ_Hrvatska_turisticka_zajednica.gif
logo_Rauch.gif
logo_Marche.gif
logo_GSK_Aquafresh.gif
logo_CandA.gif
logo_Baby_Center.gif
logo_Generali.gif
logo_Redox.gif

 

Partneri

 

logo_ZAMP.gif
logo_Bioteka.gif
logo_Sanctum.gif
logo_Zavod_Zaupanje.gif

 

Internetski pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif