( Prijava - kupon pogodnosti za manifestaciju )

Kupon pogodnosti - Termini za ZOO popunjeni

Kapacitet od 1000 ulaznica/kupona kojima se koristi pogodnost "1 ulaznica = 1 obitelj" za ZOO vrt već je POPUNJEN. Naime, u vrlo kratkom roku zaprimili smo vaše prijave te popunili kapacitet od 1000 kupona koji je bio predviđen akcijom sa ZOO vrtom.

Sve vas, koji se ove godine niste stigli prijaviti za posjet ZOO vrtu, pozivamo vas na Čarobni dan koji smo pripremili u Parku Maksimir. Očekuje vas preko 80-tak edukativnih, kreativnih, sportskih i zabavnih radionica od 10 do 18 h. Ulaz slobodan!

Kao i prošle godine, pripremljen je i zabavni program na velikoj pozornici koja će biti prepuna velikih i malih izvođača, plesnih skupina, zborova, zabavljača i kazališnih predstava.

 

(obrazac uklonjen ...)

 

Na e-mail adresu koju unesete u gornji obrazac poslat ćemo vam poveznicu do vašeg kupona za posjet Čarobnog dana kojeg ćete otvoriti, otisnuti na list papira i donijeti ga sa sobom na Čarobni dan.

U slučaju loših vremenskih prilika, manifestacija će tog dana biti otkazana i pomaknuta na 25.9.2016. Preporučamo vam da prije odlaska pogledate podstranicu Najnovije vijesti.

 

Medijski pokrovitelji

Partneri