( Izvođači )
 

Amaterapeuti

Ovom vokalno-instrumentalnom sastavu aktivnom od 2015. godine ciljnu skupinu uglavnom čine slučajni prolaznici zagrebačkog Oktogona. Uvjereni da prava riječ i prava frekvencija čine srž pravog ozračja, probranim repertoarom sačinjenim od obrada manje i više popularnih pjesama pozitivne tematike i zvuka žele, prije svega, stvoriti ljekovitu atmosferu. Priliku za podijeliti to ozračje ne vole propuštati, pa baš zato i neće propustiti podijeliti ga i sa posjetiteljima Čarobnog dana!

 

 

Arka

Arka klub za djecu i mlade- okuplja djecu predškolsko i školskog uzrasta. Primaju sve svi koje zanima ples, a svaki mali polaznik ima mogućnost napredovanja kao i nastupa na priredbama s uvježbanom koreografijom. Balerine kluba Arka svojim nastupom pokazat će da je balet čarolija glazbe i pokreta.

 

 
 
 

Mađioničar Čarobnjak Timi

Samo će najsretniji klinci i klinceze imati priliku proslaviti najvažniji dan u godini uz najuzbudljiviju predstavu Čarobnjaka Timija – mađioničara za ročkase i ostala dječja događanja. Bilo kod kuće ili u igraonici, interaktivna predstava Čarobnjaka Timija prepuna fantastičnih čarolija, igre i plesa, će Vas apsolutno oduševiti!

Dok djeca neizmjerno uživaju u predstavi, roditelji će dobiti dovoljno slobodnog vremena da naruče jelo, prebroje svjećice i bezbrižno provedu vrijeme sa odraslim gostima proslave... Djeca će doživjeti neprocjenjiv osjećaj kada pomoću čarobnog štapića Čarobnjaku Timijiu pomognu izvesti neke od njegovih najboljih čarolija! Osjećaj će biti još i bolji kada im nakon toga svi počnu gromoglasno pljeskati!

Uz nekoliko šaljivih priča te bezbroj anegdota čarobnjak Timi će rođendansku atmosferu dovesti do usijanja, a rezultat svega biti će jedno nezaboravno iskustvo kroz koje ćeš slavljenici spoznati vrijednosti smijeha, radosti i prijateljstva.

Čarobnjak Timi svoje predstave organizira diljem cijelog svijeta, do sada je nastupao u Americi, Meksiku čak i u dalekoj Austaliji, a već sutra može doći kod Vas!

 

 

Kazalište i zabavni centar Dječji Grad

Dječji Grad je novootvoreno kazalište za djecu koje izvodi brojne predstave i zabavne programe, te organizira proslave rođendana i tematska događanja. Interaktivne izvedbe koje uključuju mališane u publici da cijelo vrijeme aktivno sudjeluju u samoj izvedbi iznimno su zanimljive, dok vizualno atraktivna scenografija, kostimi i brojni tematski rekviziti čine ovo kazalište vrlo posebnim mjestom za sve ljubitelje sjajne zabave. Plesovi, igre te brojni likovi iz mašte i snova čekaju vas u najljepšem gradu na svijetu – Dječjem Gradu.

 

 
 

Dječji zbor Mali Sesvećani – Narodnog sveučilišta Sesvete

Dječji zbor Mali Sesvećani djeluje od 2003. godine pri Centru za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“, a okuplja 30 -tak predškolske i školske dobi.

Poznati su po zapaženim nastupima na raznolikim manifestacijama u Zagrebu i Sesvetama: Božićnim koncertima, tradicionalnom Sesvetskom fašniku, Sesvetskim danima – tjednu kulture, Sesvetskim jesenima, Danima centara za kulturu, Danu Grada Zagreba, Advent u Zagrebu, na Hrvatskom dječjem festivalu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, te na raznim natjecanjima dječjih zborova.

Snimili su dva CD-a : Nek' svud ljubav sja (2007) i Za ljepši svijet i naš mali ZOO (2010)

 

 

Dječji zbor Tvornica smijeha

Zbor Tvornice smijeha osmišljen je s ciljem provođenja glazbenog programa s djecom školske i predškolske dobi. Cilj glazbene radionice je uvođenje djeteta u svijet glazbe, razvijati osjećaj za glazbu, poticanje djeteta na slobodno izražavanje doživljaja, emocija i spoznaja kroz različita glazbena područja. Također, težimo tome da dijete razvije vještinu muziciranja, slušanja glazbe, zapažanja, pamćenja, socijalne i komunikacijske vještine. Mali zboraši Tvornice smijeha snimaju autorske pjesame, spotove za različite televizije, sudjeluju na festivalima i priredbama.

 

 
 

Dramski studio Košnica

Dramski studio Košnica mjesto je gdje snovi postaju stvarnost. U "Košnici" je uvijek živo, sve zuji od malih kreativaca i bruji od njihova smijeha i radosti. Naša “Košnica” stvorena je sa željom da potakne djecu i mlade da zaplove na krilima mašte, da probude u sebi kreativnost i stvaralaštvo te tako njeguju pozitivne životne vrijednosti. Uz stručno vodstvo i primjenu različitih dramskih vježbi i igara potiče se dječja imaginacija te stječe sigurnost i samopouzdanje. U »Košnici« uvijek vlada veselo prijateljsko ozračje, djeca se slobodno i nesputano druže, igraju i glume sa svojim vršnjacima te stvaraju predivne predstave i mjuzikle.

 

 

Fly High

Fly High je plesno-amaterska skupina iz Zagreba koja se bavi plesom i akrobacijama na svili. Osnovana je 2014. godine, a cilj joj je približiti ovu zračnu vještinu široj publici kroz organizirane treninge, radionice i nastupe. Članice grupe su Daniela Mustapić, Maša Karin i Nina Lišnić.

Trenutno treninge otvorene svima zainteresiranima održavaju u Zagrebu u penjačkoj dvorani Fothia na Velesajmu u 25. paviljonu.

 

 
 

Kikići i Genijalci

Kikići i Genijalci ove godine slave 18. Rođendan. Okupljaju djecu u dobi od 3-13 godina. Izdali su 21 nosač zvuka, snimili mnogo spotova za Dječju televiziju i nastupali i osvojili mnoge nagrade širom Hrvatske i izvan nje. Na repertoaru imaju više od 300 pjesama. Voditeljica zbora je prof. Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade.

 

 

Kulturno umjetničko društvo Bistra

Dječje skupine Piceki i Tičeki koji će nam se danas predstaviti jednom od svojih koreografija broje 40-tak djece u dobi od 3 do 11 godina, marljivo vježbaju 2 puta tjedno sa svojom voditeljicom Marijom Bogdan, te nastupaju na nastupima u bližoj okolici Bistre. Skupine djeluju u sklopu KUD-a Bistra koji broji oko 120 članova i čiji stariji članovi nastupaju na brojnim festivalima u Hrvatskoj i Europi. U KUD-u djeluju još starija dječja skupina Grojzdeki, odrasla sekcija Kraluši, Tamburaška sekcija, te škola violine. KUD je redoviti sudionik regionalnih, županijskih te državnih smotri folklora na kojima niže izvrsne uspjehe.

 

 
 
 

Marin Bulić

Marin Bulić živi u Višnjevcu (Osijek) i ima 12 godina. Ide u peti razred OŠ Višnjevac i odličan je učenik. Svira klavir i pohađa treći razred Glazbene škole Franjo Kuhač u Osijeku, te je član dječjeg zbora Zumbići sa kojim je stekao prva kazališna iskustva nastupajući u operi Tosca u Osječkom HNK. Trenira nogomet, a u slobodno vrijeme uči svirati gitaru. Od svojih najranijih dana pokazuje veliku sklonost prema glazbi što je primjetila i njegova učiteljica i potakla ga na prvi pjevački nastup. Finalist je prve sezone dječjeg showa RTL zvjezdice gdje se predstavio izvrsnim glasom i ljubavlju prema drugačijoj vrsti glazbe u odnosu na njegove vršnjake. Trenutno (i u sljedeće dvije godine) je angažiran u mjuziklu “Moje pjesme, moji snovi” u ulozi mlađeg sina (Kurt) obitelji Von Trapp, a koji je proljetos praizveden u HNK Osijek i dočekan izvrsnim kritikama. Do sada je imao puno nastupa na raznim festivalima i događanjima, te se raduje svom prvom nastupu na Čarobnom danu u Zagrebu.

 

 

Medea Market-Sindik

Medea Market-Sindik rođena je 10.11.2002. u Rijeci.Svoje glazbeni put započinje već sa 4 godine kad postaje članica Riječkog dječjeg zbora "Mali Riječani" s kojima te iste godine po prvi put staje na veću pozornicu kao što je pozornica dvorane "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu povodom dječjeg festivala "Djeca nose svijetove na dlanu".Sa 9 godina upisuje Osnovnu glazbenu školu "Ivan Matetić Ronjgov" u Rijeci, smjer glasovir.Glazbenu naobrazbu nastaviti će i kroz srednjoškolsko obrazovanje.Široj javnosti predstavlja se kroz prvu sezonu RTL-ovog dječjeg glazbenog showa "Zvjezdice" te postaje vrlo zapažena i osvaja mnogobrojna srca, nadasve dječja.Ozbiljnije bavljenje pjevanjem započinje nakon "Zvjezdica" radećina vokalnoj tehnici sa vokalnom pedagoginjom Katarinom Jurić.Slijedi prvio dječji festival "Dječji mikrofon" gdje osvaja nagradu za najbolju interpretaciju.Sudjeluje na mnogobrojnim koncertima,što humanitarnog karaktera što kao gošća lokalnim izvođačima, festivalima i manifestacijama kako u Rijeci tako i u Istri te mnogbrojnim manifestacijama u organizaciji Grada Rijeke.Na svom prvom međunarodnom festivalu "Bled Golden Microphone" 2016.u Sloveniji, u konkurenciji nekoliko Europskih zemalja osva 1.mjestu u svojoj kategoriji.

 

 
 
 

Plesni klub Spin

Plesni klub Spin bavi se plesnom podukom djece, mladeži i odraslih na području grada Zagreba kroz organizaciju igraonica, tečajeva, škola i sportskih treninga latinsko američkih i standardnih plesova. Ako želite da vaše dijete izgradi plesom lijepo držanje, nauči plesni bonton, uz to nauči plesati i dobro se zabaviti, javite se u Plesni klub Spin gdje bezbrižno možete prepustiti svoje dijete licenciranim voditeljima.

 

 

La La Land

Poslastice za one najmlađe servira Miro Čabraja. Razigrani dvadesetdvogodišnji student glume autor je a ujedno i glavni lik predstave "Ti i Ja znanstvenika dva", uz njega najmlađe će razveseliti i Ana Maria Štefanac, također studentica glume.

Edukativno - zabavno znanstvena predstava Ti i Ja - znanstvenika dva govori o prijateljstvu dječaka Ja i djevojčice Ti koji se upoznaju na neobičan način te zajedno kreću u potragu za blagom. Zadatci i prepreke na koje nailaze nisu nimalo laki, no uz hrabrost i upornost, kroz igru, uspijevaju riješiti sve znanstvene zadatke, geografske zagonetke i kemijske pokuse koji su se našli kao prepreka na njihovom putu.

 

 
 
 

Zagrebačke mažoretkinje

Zagrebačke mažoretkinje najbolji su europski sastav mažoretkinja. Sastav je 14 puta prvak Europe, te 19 puta prvak Republike Hrvatske. Godišnje održe 250 nastupa od čega 30 u inozemstvu. Do sada su Zagrebačke mažoretkinje nastupale 270 puta u 22 različite države Amerike, Europe i Azije. Svake godini vidi ih 12 milijuna gledatelja. Otvarale su preko 200 europskih i svjetskih prvenstava u različitm sportovima, a rade za sve najpoznatije institucije u Republici Hrvatskoj. Stoga su i dobile titule “Jedini živući suvenir grada” (Turistička zajednica), “Zagrebačke lepe puce” (HTV) i "Najbolje ambasadorice Zagreba" (gradonačelnik Zagreba).

Audicije za prijem novih članica održati će se u subotu 17.9. u 13.30 sati i u utorak 20.9. u 20 sati u Palmotićevoj 30.

 

 

Zbor OŠ Ljubljanica

Zbor OŠ Ljubljanica zbor je istoimene škole koji okuplja učenike od 1. – 8. razreda. Učenici u zboru njeguju jednoglasno i dvoglasno pjevanje na hrvatskom jeziku te stranim jezicima koji se uče u školi (engleskom i talijanskom). Zbor je u ovoj školskoj godini imao puno zapaženih nastupa, od samostalnog koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića, raznih humanitarnih koncerata i snimanja do natupa u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” na HRT-u. Zbor se u svom kratkom djelovanju može pohvaliti i s osvojenim 1. mjestom na natjecanju dječjih zborova Vedrofon 2015. i 2. mjestom na istom natjecanju 2016. godine. Na 13. natjecanju pjevačkih zborova u KD Lisinski 2016. godine, zbor je osvojio brončanu plaketu i 2.mjesto u konkurenciji dječjih zborova glazbenih i osnovnoh škola. Od 2015. godine usko surađuje sa Zajednicom Talijana u Zagrebu. Predstavio se također i na Smotri školskih zborova grada Zagreba te snimio 2. video spota za Top listu Dječje TV. Voditeljice zbora su učiteljica Anđela Dumančić i profesorica glazbene kulture Katarina Kalajžić Golac.

 

 
 
 

Zagrebački Allegro i Klinci

Zbor djeluje tek 3 godine i sakupio je mnogobrojne nagrade i priznanja na brojnim domaćim i međunarodnim festivalima i natjecanjima. Stvaramo autorsku glasbu i stihove te okupljamo djecu i tinejđere od 3-17 godina.

 

 

Antonia Dora Pleško

Antonia Dora Pleško mlada je hrvatska glazbenica, pop-soul-jazz izričaja poznata široj javnosti po njezinom sudjelovanju u Supertalentu Nove TV I X Factor Adria 2015. S 11 godina bila je zaštitno lice Jana Junior projekta u kojem je snimila song I reklamu. Iste godine snimala je kampanju za Bambi liniju odjeće I obuće. Antonia je prepoznata internacionalno te je sa 12 godina snimila I dvije pilot epizode američke dječje serije Rhythm Village u Americi i Bahamima zajedno sa songovima i suradjivala sa vrhunskim američkim glazbenicima. Pored toga uspješno niže najveće nagrade na glazbenim festivalima ali najdraži joj je ipak Grand Prix sa BGM 2015. Voli r'n'b, jazz, soul, musical i mediteranski pop. Željela bi biti glumica i pjevačica i nastupati u mjuziklima.

 
 

Ana Skumvač

Ana Skumvač je mlada 16-godišnja pjevačica iz Slovenije. Na svom prvom nastupu imala je osam godina, kada je sudjelovala na natjecanju Prvi glasak Gorenjske i osvojila prvo mjesto odlukom stručnog žirija. Ubrzo nakon toga je odlučila, da pjeva ozbiljnije i upisala se u Glazbeni studio Osminka, gdje ući već sedmu godinu. U slobodno vrijeme uživa u sportu, svira klavir, druži se s prijateljima. Bila je na mnogim pozornicama, od sportskih događaja, kao što su Vitranc kup, TV snimke, nastupa na humanitarnih koncertima… Na Čarobnim danima širom Slovenije sudjeluje već od 2012. godine. Puno iskustva i uspjeha je dobila u prošle dvije godine na međunarodnim festivalima. Na Bledu, Malti, Makedoniji, Mađarski i na Tenerifima je dostigla lijepe uspjehe, od prvog do trećeg mjesta i nekoliko posebnih nagrada.

Bled Golden Microphone 2015 – 1. mjesto, Molitva (Marija Šerifović)
Bled Golden Microphone 2015 – 1. mjesto, At last (Etta James)

 

 

Maša Marić

 

 

 

Medijski pokrovitelji

Partneri