Uvjeti korištenja


Uvjeti kupnje ulaznica za posjet ZOO u Zagrebu
u okviru manifestacije Čarobni dan 2015.
i
opći uvjeti korištenja internetske stranice www.carobnidan.hr

 

(općenito o manifestaciji)
Manifestaciju Čarobni dan (u daljnjem tekstu: manifestacija) organizira Udruga Kreativno povezivanje u suradnji s Kreativnom vizijom d.o.o. (u daljnjem tekstu: organizatori manifestacije). Sve informacije o manifestaciji bit će objavljene na www.carobnidan.hr (u daljnjem tekstu: internetska stranica manifestacije). Manifestacija će se održati 19. 4. 2015. (odgođeno na 7. 6. 2015.) u parku Maksimir. U slučaju više sile (loše vrijeme i sl.), može organizator manifestacije datum manifestacije pomjeriti. Manifestacija je socijalne i dobrotvorne naravi, a u prvom redu namijenjena je obiteljima koje žele aktivno provesti svoje slobodno vrijeme. U parku Maksimir će se u okviru manifestacije održati niz radionica, prezentacija i ponuda za djecu i roditelje. Središnja nit manifestacije je omogućiti 100 djeci iz socijalno ugroženih obitelji pohađanje izvannastavnih aktivnosti (tenis, nogomet, enleski i sl.). Program manifestacije bit će objavljen na internetskoj stranici manifestacije.

(Kupon ČD i Kupon ZOO)
Prisutnost na manifestaciji Čarobni dan bit će besplatna. Uvjet za sudjelovanje na kreativnim radionicama i na drugim događajima na manifestaciji je pridobivanje (obrazac na internetskoj stranici manifestacije) besplatnog kupona "Kupon Čarobni dan Zagreb 2015." (u daljnjem tekstu: Kupon ČD), važećeg za tu manifestaciju. Taj kupon važi i za mogući alternativni datum manifestacije. Ukoliko budu posjetitelji željeli po sniženoj cijeni ući i u ZOO Zagreb, morat će pridobiti dodatni besplatni kupon "Kupon Čarobni dan ZOO Zagreb, 19. 4. 2015." (u daljnjem tekstu: Kupon ZOO). Kupon ZOO ne važi i za alternativni datum manifestacije. Obitelji zato moraju u slučaju svakog pomjeranja datuma manifestacije ponovno rezervirati termin (ponovno pridobiti Kupon ZOO). Bilo koji kupon važi samo ako su svi zahtijevani podaci na njemu pravilno i u potpunosti ispunjeni.

(Kupon ČD)
Posjetitelji manifestacije mogu pridobiti Kupon ČD tako da na internetskoj stranici manifestacije unesu u obrazac njihove osobne podatke i potvrde da su upoznati s Uvjetima korištenja internetske stranice www.carobnidan.hr (tj. s tim uvjetima). Osoba, koja ispunjava obrazac na internetskoj stranici manifestacije (u daljnjem tekstu: prijavljivač obitelji), u obrazac unese svoje osobne podatke i osobne podatke drugih obiteljskih članova za koje želi pridobiti ulaznice. Ostali prijavljeni obiteljski članovi (Partner, Dijete 1, Dijete 2, Dijete 3, Dijete 4, Dijete 5 i Dijete 6) moraju biti s prijavljivačem obitelji u odgovarajućem obiteljskom odnosu – u polje Partner unesemo partnera (suprug/supruga), a sva ostala djeca moraju biti prijavljevačevi sinovi i kćeri ili svi unuci i unuke, ali od istih roditelja.

Prijavitelj (odrasla osoba) može prijaviti svoju obitelj samo jednom i samo s jedne email adrese (zabranjeno je da osoba prijavi svoju obitelj s različitih email adresa kako bi se povečala mogućnost izbora). Ukoliko prijavitelj prijavi svoju obitelj više puta s različitim e-mail adresama, organizator ima pravo izbrisati sve njegove prijave i onemogućiti mu daljnje prijave.

(Kupon ZOO)
Kupon ČD uvjet je za pridobivanje Kupona ZOO. S pridobljenim i otisnutim Kuponom ZOO, posjetitelji će moći na dan validnosti kupona na blagajni ZOO Zagreb kupiti Čarobnu obiteljsku ulaznicu za 2-satni vremenski termin, kojeg će odabrati u internetskom obrascu (od 9 – 11 sati, od 11 – 13 sati, od 13 – 15 sati, od 15 – 17 sati ili od 17 – 19 sati). Cijena te obiteljske ulaznice će biti 30 KN (cijena je jednaka cijeni jedne ulaznice za odrasle). Broj tih ulaznica bit će ograničen na 2.000 obitelji.

Ukoliko će interes za akciju "1 ulaznica = 1 obitelj" biti veći od raspoloživog broja Kupona ZOO, na kraju svakog dana ždrijebom će se odrediti osobe koje će kupone moći iskoristiti. U nedjelju 24.5.2015. počinju prijave za Kupon ZOO te će biti dostupno 700 kupona, a nakon toga, svaki dan do zaključno 6.6.2015. bit će dosupno 100 kupona dnevno.

Prijavljene osobe saznat će jesu li dobili Kupon ZOO u ponoć na kraju dana u kojem su se prijavili za kupon (navedeno ne vrijedi za prvih 600 kupona za koje ždrijeb neće biti proveden) odnosno svaki sljedeći dan do početka Čarobnog dana – što se prije prijaviš u više dnevnih ždrijebova sudjeluješ i tako povećavaš mogućnost da osvojiš Kupon. Prijavitelj može saznati je li osvojio Kupon ZOO tako da osvježi (refresh) poveznicu (link) na svoj Kupon ČD.

Posjetitelji koji budu željeli u ZOO Zagreb provesti više vremena, moći će s prilaganjem osnovnog kupona (Kupon ČD) kupiti cjelodnevnu obiteljsku ulaznicu po posebnoj cijeni 60 KN. Pogodnost ulaska u ZOO po cijeni od 60 KN za cijelu obitelj bit će raspoloživa svim posjetiteljima s Kuponom ČD, osim ako osoblje Zoološkog vrta procijeni da ulazak nije moguć zbog ograničenih kapaciteta Zoološkog vrta.

(pogodnost ZOO)
Povlasticu posjete ZOO Zagreb pod ovim uvjetima mogu koristiti samo obiteljski članovi koji su navedeni na osnovnom kuponu (Kupon ČD). Ulaznice može na blagajni preuzeti samo odrasla osoba koja je napisana na kuponu, a dužna je priložiti i osobne dokumente (može i zdravstvene kartice) svih ostalih prijavljenih obiteljskih članova. Iz tako priloženih dokumenata mora biti vidljivo da se radi o članovima iste obitelji.

(zaštita osobnih podataka)
Ispunjavanjem i slanjem obrasca za prijavu na internetskoj stranici manifestacije, prijavljivač obitelji i prijavljeni obiteljski članovi suglasni su da im može organizator manifestacije slati prezentacijske materijale, posebne ponude i druge informacije o svom poslovanju. Isto tako roditelji, odnosno skrbnici prijavljene djece, internetskom prijavom (čak iako je prijavljivač obitelji druga osoba), odobravaju korištenje fotografija ili video zapisa djece, snimljenih na manifestaciji Čarobni dan; za objavljivanje u bilo kojem mediju ili na internetskim stranicama organizatora manifestacije i njegovim brošurama ili publikacijama koje izdaje.

Organizator manifestacije vodi, održava i nadgleda zbirku osobnih podataka pojedinaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) i može ih koristiti za istraživanje tržišta, informiranje o ponudi, novostima i povlasticama, provedbu usmjerenog promoviranja i za slanje drugog promotivnog materijala. Za potrebe kontaktiranja pojedinac dozvoljava korištenje različitih komunikacijskih kanala, npr. telefon, pošta, e-mail, SMS i drugo. Te podatke može organizator manifestacije procesirati do raskidanja suglasnosti pojedinca, odnosno do trenutka kad više ne budu služili svojoj svrsi. U toku obrade osobnih podataka, pojedinac ima mogućnost pregledavanja i ažuriranja podataka u bazi i može od organizatora zahtijevati stalno ili privremeno prekidanje korištenja njegovih osobnih podataka, odnosno brisanje iz baze podataka.

Organizator manifestacije može, u skladu s ugovorom između njega i pokrovitelja manifestacije, osobne podatke o sudionicima proslijediti najviše dvama pokroviteljima manifestacije. Na manifestaciju prijavljeni obiteljski članovi, s potvrdom ovih uvjeta, jasno i izričito dopuštaju korištenje njihovih osobnih podataka i pokroviteljima manifestacije u svrhu izravnog marketinga. Pokrovitelji mogu primljene osobne podatke koristiti isključivo za izravan ili internetski marketing i moraju primateljima promotivnih poruka omogućiti odjavu s popisa primatelja.

(općenito)
Opći uvjeti kupnje ulaznica za ZOO Zagreb, u sklopu manifestacije Čarobni dan 2015., kao i opći uvjeti korištenja internetske stranice www.carobnidan.hr dostupni su na internetskoj stranici manifestacije. Svi na manifestaciju prijavljeni obiteljski članovi, s potvrdom općih uvjeta, prihvataju navedene uvjete sudjelovanja i potvrđuju da su s njima upoznati, te se obvezuju njihovom uvažavanju.

Organizator manifestacije zadržava pravo otkazivanja manifestacije.

Organizator manifestacije zadržava pravo promjene ili dopune ovih općih uvjeta.

Medijski pokrovitelji

 

logo_RTL_Kockica.gif logo_Vecernji_list.gif logo_Vecernji_list_Radost_hr.gif logo_Vecernji_list_Fora_radionice.gif logo_Skolska_knjiga.gif logo_Tur_TV.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif

 

Internetski medijski pokrovitelji

 

logo_Danu_Ringeraja_hr.gif logo_Relaxino.gif logo_nextbike.gif logo_Skolski_sportski_savez_ZG.gif logo_klinfo_hr.gif logo_Trudnoca_hr.gif logo_Journal.gif logo_Naturala_hr.gif logo_ZG_magazin.gif logo_Mami.gif logo_Lipadona.gif logo_Zena_hr.gif logo_Djecji_dogadjaji.gif logo_Lukin_portal.gif logo_Wish.gif logo_Obitelj_hr.gif logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Park_Maksimir.gif
logo_ZOO_Zagreb.gif
logo_HTZ_Hrvatska_turisticka_zajednica.gif
logo_Rauch.gif
logo_Marche.gif
logo_GSK_Aquafresh.gif
logo_CandA.gif
logo_Baby_Center.gif
logo_Generali.gif
logo_Redox.gif

 

Partneri

 

logo_ZAMP.gif
logo_Bioteka.gif
logo_Sanctum.gif
logo_Zavod_Zaupanje.gif

 

Internetski pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif