Prijava - kupon pogodnosti za manifestaciju


Kupon pogodnosti - Čarobni dan Zagreb 2015.

Dobivanje besplatnog kupona (ispunjavanje donjeg obrasca za prijavu) za Čarobni dan koji će se održati u nedjelju, 7.6.2015. u zagrebačkom parku Maksimir, vaša je ulaznica za posjet cjelokupnog čarobnog događaja tog dana.

Ukoliko želite tog dana posjetiti i ZOO Zagreb po čarobnoj cijeni "1 ulaznica = 1 obitelj", rezervirajte termin na donjem obrascu. Požurite, kapacitet je ograničen na 2.000 ulaznica.

Osim posjeta ZOO, na Čarobnom danu moći ćete i:

  • uživati u raznovrsnim događajima manifestacije Čarobni dan na glavnoj pozornici - glazbenici, plesne radionice i sl. (pogledajte Program manifestacije), te
  • se opuštati uz kreativne radionice i sportske igre u prelijepom ambijentu parka Maksimir.

Cijeli dan ćemo tako provesti u društvu velikih glazbenika, plesača i zabavljača.

Obrazac za prijavu - manifestacija

(ispunjavanje obrasca NE obavezuje vas nikakvoj nabavi)

 

(obrazac uklonjen ...)

 

Na e-mail adresu koju unesete u gornji obrazac poslat ćemo vam poveznicu do vašeg kupona za posjet Čarobnog dana kojeg ćete otvoriti, otisnuti na list papira i donijeti ga sa sobom na Čarobni dan.

U slučaju loših vremenskih prilika, manifestacija će tog dana biti otkazana i pomaknuta na neki kasniji datum. Preporučamo vam da prije odlaska pogledate podstranicu Najnovije vijesti.

 

Rezervacija termina - ZOO Zagreb

Za posjet Zoološkom vrtu na dan manifestacije potrebna je prethodna rezervacija termina. Na ulasku u Zoološki vrt plaćate ulaz uz priloženi kupon za rezervaciju termina. Ukoliko zbog velikog zanimanja ne budete izabrani za Kupon ZOO po cijeni od 30 KN, pogodnost ulaska u ZOO po cijeni od 60 KN za cijelu obitelj bit će raspoloživa svim posjetiteljima s Kuponom ČD, ukoliko kapaciteti Zoološkog vrta to dopuštaju.

Korištenje kupona moguće je samo na dan manifestacije!

U slučaju kiše, manifestacija se odgađa za kasniji datum, dok se rezervacija termina NE prenosi na taj datum.

 

(obrazac uklonjen ...)

Medijski pokrovitelji

 

logo_RTL_Kockica.gif logo_Vecernji_list.gif logo_Vecernji_list_Radost_hr.gif logo_Vecernji_list_Fora_radionice.gif logo_Skolska_knjiga.gif logo_Tur_TV.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif

 

Internetski medijski pokrovitelji

 

logo_Danu_Ringeraja_hr.gif logo_Relaxino.gif logo_nextbike.gif logo_Skolski_sportski_savez_ZG.gif logo_klinfo_hr.gif logo_Trudnoca_hr.gif logo_Journal.gif logo_Naturala_hr.gif logo_ZG_magazin.gif logo_Mami.gif logo_Lipadona.gif logo_Zena_hr.gif logo_Djecji_dogadjaji.gif logo_Lukin_portal.gif logo_Wish.gif logo_Obitelj_hr.gif logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Park_Maksimir.gif
logo_ZOO_Zagreb.gif
logo_HTZ_Hrvatska_turisticka_zajednica.gif
logo_Rauch.gif
logo_Marche.gif
logo_GSK_Aquafresh.gif
logo_CandA.gif
logo_Baby_Center.gif
logo_Generali.gif
logo_Redox.gif

 

Partneri

 

logo_ZAMP.gif
logo_Bioteka.gif
logo_Sanctum.gif
logo_Zavod_Zaupanje.gif

 

Internetski pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif