Kako na Čarobni dan?


ZOO Zagreb - kako do nas?

www.zgzoo.com/kako-do-nas

Javnim prijevozom

ZET - Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
(trase linija i vozni redovi)

 

Zagreb - Tramvaj Map

Tramvaj

Izvod iz tramvajskog voznog reda 02.02.2015.
Mreža dnevnih tramvajskih linija (4:00 - 24:00)

 

 • S terminala Črnomerec prema Zoološkom vrtu vozi tramvaj na liniji broj 11. Izlazna postaja je Bukovačka na Maksimirskoj cesti koja se nalazi iza raskrižja Maksimirske ceste s ulicom Donje Svetice i Bukovačkom cestom.
 • S terminala Ljubljanica prema parku Maksimir vozi tramvaj na liniji broj 12. Izlazna postaja je Bukovačka na Maksimirskoj cesti koja se nalazi iza raskrižja Maksimirske ceste s ulicom Donje Svetice i Bukovačkom cestom.

 • S terminala Savski most prema parku Maksimir voze tramvaji na liniji broj 4 i 7. Izlazna postaja je Bukovačka na Maksimirskoj cesti koja se nalazi iza raskrižja Maksimirske ceste s ulicom Donje Svetice i Bukovačkom cestom.

 • Ako se nalazite u centru grada s Trga bana Josipa Jelačića za dolazak u park Maksimir koristite tramvajske linije broj 11 i 12 u smjeru istoka.

 • Ako se nalazite u blizini Autobusnog kolodvora za dolazak u park Maksimir koristite tramvajsku liniju broj 7 u smjeru sjevera.

 • Ako se nalazite u blizini željezničkog kolodvora za dolazak u park Maksimir koristite tramvajsku liniju broj 4 u smjeru istoka.

Autobus

(w) Autobusni prijevoz - Dnevne linije (trase i vozni red)
(g) Mreža dnevnih tramvajskih linija s popisom autobusnih linija 01.02.2008.

ZET - Cijene, prodaja i plaćanje

ZET > Naplata prijevoza

 • Vrste karata: Pretplatna / Vrijednosna i višednevna / Papirnata
 • Dnevna karta: 30,00 kn
 • Pojedinačne karte u dnevnom prometu: 10,00 kn
 • Karta za uspinjaču (jednosmjerna): 4,00 kn
 • Papirnate karte:
  • mogu se kupiti kod vozača u vozilima, na prodajnim mjestima ZET-a ili kioscima,
  • cijena karte jednaka je bez obzira na to kupuje li se u vozilu ili na nekom od prodajnih mjesta,
  • cijena karte je 10 kuna, a valjanost na području prve tarifne zone je 90 minuta; u svakoj sljedećoj zoni papirnata karta vrijedi 30 minuta,
  • vrijedi isključivo za vožnju u jednom smjeru i treba se poništiti prilikom ulaska u vozilo,
  • uređaji za poništavanje papirnatih karata smješteni su u blizini prvih vrata svih vozila, a u niskopodnim tramvajima postavljeni su i kod zadnjih vrata.

I ne zaboravite - vožnja bez karte je najskuplja vožnja!

nextbike

logo_nextbike.gif

Ključni koraci za korištenje nextbike usluge:

 • Postani nextbike korisnik, registriraj se na terminalu, putem mobilne aplikacije ili na www.nextbike.hr i aktiviraj svoj korisnički račun uplatom godišnje članarine od 79 kuna! Uplati iznos od 80 kuna bilo kojom kreditnom karticom (MasterCard, Diners, Visa ili American Express). Ukoliko si Vip, Tomato, HT, Simpa, bonbon, 24mobi ili Multplus Mobile korisnik, uplatu možeš izvršiti i slanjem poruke sadržaja 80 na broj 707070. Uz SMS plaćanje, obavezno nam na info@nextbike.hr pošalji fotografiju ili sken obje strane osobne iskaznice.
 • Bicikl možeš unajmiti na tri jednostavna načina, na samom terminalu, putem mobilne aplikacije ili za još jednostavniji najam, narudžbom nextbike korisničke kartice! Iskoristi svojih 30 besplatnih minuta svaki dan!
 • Za više nextbike pogodnosti posjeti www.nextbike.hr!

Parkirališta

Najveće javno parkiralište nalazi se u blizini zapadne tribine Dinamovog stadiona. Do parkirališta se može doći iz smjera Donjih Svetica tako da se neposredno prije raskrižja ulice Donje Svetice s Maksimirskom cestom iza autobusne stanice skrene desno na nogostup (spušteni rinzol). Parkiranje se ne naplaćuje autobusima koji organizirano dolaze u Zoološki vrt grada Zagreba ili Park Maksimir.

Smještaj

U okolici Zoo vrta nalaze se hoteli, hosteli te privatni smještaji koji po povoljnim cijenama nude usluge noćenja, noćenja s doručkom te druge aranžmane.

www.booking.com > zagreb

google maps ...

Zagreb - Google Maps

Zagreb - Google Maps

Zagreb - Google Maps

Zagreb - Google Maps

Medijski pokrovitelji

 

logo_RTL_Kockica.gif logo_Vecernji_list.gif logo_Vecernji_list_Radost_hr.gif logo_Vecernji_list_Fora_radionice.gif logo_Skolska_knjiga.gif logo_Tur_TV.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif

 

Internetski medijski pokrovitelji

 

logo_Danu_Ringeraja_hr.gif logo_Relaxino.gif logo_nextbike.gif logo_Skolski_sportski_savez_ZG.gif logo_klinfo_hr.gif logo_Trudnoca_hr.gif logo_Journal.gif logo_Naturala_hr.gif logo_ZG_magazin.gif logo_Mami.gif logo_Lipadona.gif logo_Zena_hr.gif logo_Djecji_dogadjaji.gif logo_Lukin_portal.gif logo_Wish.gif logo_Obitelj_hr.gif logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Park_Maksimir.gif
logo_ZOO_Zagreb.gif
logo_HTZ_Hrvatska_turisticka_zajednica.gif
logo_Rauch.gif
logo_Marche.gif
logo_GSK_Aquafresh.gif
logo_CandA.gif
logo_Baby_Center.gif
logo_Generali.gif
logo_Redox.gif

 

Partneri

 

logo_ZAMP.gif
logo_Bioteka.gif
logo_Sanctum.gif
logo_Zavod_Zaupanje.gif

 

Internetski pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif