Izvođači


Jacques Houdek

 

Jacques Houdek glazbenik je ekskluzivna statusa, nesumnjivo najveći vokalni autoritet na ovim prostorima i pjevač nadimka 'The Voice'. Već 15 godina osvaja srca struke i publike, a svojim je predivnim pjesmama i vanserijskim vokalom osvojio milijunsku publiku diljem regije. Pjesma 'Stotinama godina' jedan je od najvećih hitova u posljednjih deset godina, a Jacques je u ulozi mentora pobijedio u prvoj sezoni medijskog spektakla desetljeća 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske'. Višestruki je dobitnik prestižne glazbene nagrade Porin, između ostalih i za najbolji muški vokal, a izdao je 12 albuma u svojoj profesionalnoj karijeri među kojima su neki postigli dijamantnu, platinastu, zlatnu i srebrnu nakladu. Jacques je poznat kao velik humanitarac, a nedavnim je velikim koncertom u Lisinskom pomogao udruzi 'Ljubav na djelu' i djeci oboljeloj od malignih bolesti.

 

 

Endi Schrotter

 

Endi je najveća hrvatska teen zvijezda i regionalno prepoznatljiv teen brend koji je u vrlo kratkom vremenu osvojio simpatije milijuna tinejdžera, djece i mladih diljem regije. Njegov prvi singl i spot ATOM pregledan je gotovo tri milijuna puta. Endi širom regije obara rekorde posjećenosti svojih koncerata, ima vlastiti webshop, tenisice sa svojim logotipom (ENDISICE), Ambasador je čitanja među mladima, njegova je pjesma bila naslovna pjesma u Coca-Colinoj kampanji, a Endi je bio i zaštitno lice back to school kampanje Henkela u PRITT kampanji. Album prvijenac 'Da se mene pita' među najprodavanijim je domaćim izdanjima, a Endi trenutno priprema veliku regionalnu turneju i promovira svoj novi singl 'Da se mene pita'.

 

 

Dječji zbor Kikići

 

Dječji zbor Kikići djeluje 17 godina, okuplja djecu u dobi od 3 do 13 godina. Predškolci nastupaju samostalno pod imenom Medenjaci, a stariji školarci pod imenom Teen zbor Genijalci. Zbor je do sada izdao 19 nosača zvuka, održao mnoge samostalne, uglavnom humanitarne koncerte, sudjelovao u velikom broju projekata, akcija, festivala, televizijskih emisija, natjecanja, smotri i koncerata u domovini i izvan nje. Članovi zbora nastupali su na festivalima u Hrvatskoj, Malti, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Crnoj Gori, Italiji, Srbiji, Makedoniji i Rusiji te osvojili četrdesetak nagrada.
Zbor njeguje kvalitetnu autorsku dječju pjesmu i na repertoaru ima više od 300 pjesama. Voditeljica zbora je profesorica Maja Rogić, redovna članica Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatskog društva književnika za djecu i mlade.

 

 

Plesni zbor Zagrepčanke i dečki

 

Plesni zbor Zagrepčanke i dečki djeluju na području Zagreba i Hrvatske (s četiri gostovanja u inozemstvu), a zajedno su značajna umjetnička i edukativna poluga glazbenog života mladih i najmlađih zagrebačkih umjetnika Zagreba. Kroz svoj umjetnički i odgojni rad s mladima, kroz bavljenje vrijednim i edukativnim sadržajima, kroz koncerte i odložene TV prijenose, kroz medijsko informiranje o njihovim naporima u ovoj oblasti (i naporima drugih) - čine značajan pomak u stvaranju kulture i običaja te stvaranju bolje odgojenih i tolerantnijih mladih ljudi, sklonih dobroti, ljubavi, miru i nenasilnom rješavanju svojih problema u užoj i široj zajednici. Uz seriozne projekte koje su radili u Lisinskom brojni su njihovi dobrotvorni nastupi, TV nastupi, susreti i druženja na Cvjetnom i Jelačićevom trgu, na Cest is the best i drugim festivalima, u Maksimiru, Ljetu na Zrinjevcu, Bundeku i Jarunu, za Turističku zajednicu Hrvatske, škole, vrtiće, gospodarske subjekte.

 

 

Dječja folklorna družina Lajbeki Hrvatskog kulturnog društva Braće Radića

 

Ova dječja folklorna skupina djeluje već 20 godina u novozagrebačkom naselju Travno. Ukupljaju se dva puta tjedno na probama i marljivo uče kako su se nekada davno djeca igrala. Tako su nastale mnoge zanimljive koreografije u kojima Lajbeki izvode igre, brojalice, pjesme i plesove iz cijele Hrvatske. Tijekom svog dugogodišnjeg rada nastupali su u mnogim gradovima Hrvatske, a putovali su i u Italiju, Mađarsku, Makedoniju, Poljsku i Austriju.

Danas će se predstaviti koreografijom „Kume, kume, kol'ko ima sati?“ u kojoj će vam pokazati kako su se nekada igrale naše bake dok je Zagreb bio pun livada i bezbrižnih prostora za igru. Mali plesači za ovu izvedbu nisu odjeveni u klasične nošnje već u odjeću 70-tih godina prošloga stoljeća.

Koreografiju prati svirač na usnoj harmonici Hrvoje Lekić, a autorica koreografije je Mirjana Valter.

 

 

KUD Kraluš

 

KUD "Kraluš" Stupnik osnovano je 1981. godine. Broji 120 članova u 4 plesne i 2 tamburaške skupine.

Do sada je sudjelovalo na više od 380 nastupa diljem Hrvatske i Europe, a društvo je imalo jednom priliku i otići na turneju u Kanadu. Od europskih zemalja do sada su članovi posjetili Italiju, Makedoniju, Slovačku, Bugarsku, Makedoniju, Poljsku, Tursku, Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku ...

Društvo ima 2 dječje plesne skupine, mlađu i stariju. Mlađa broji više od 30 članova, dok ih starija ima 15-ak. Mlađu skupinu prati mlađi tamburaški orkestar, a stariju glavni tamburaški orkestar društva.

Dječje skupine zajedno na programu imaju 6 koreografija, a nastavljaju i sa učenjem novih. Djeca također nastupaju na raznim događanjima diljem hrvatske, a starija dječja skupina do sada je imala priliku gostovati dva puta i u inozemstvu, u Italiji i Makedoniji.

Dječji zbor Arija

 

Dječji zbor Arija djeluje već 6 godina. Možemo se pohvaliti sa 3 uspješne lokacije, nastupima na dječjem festivalu u Đurđevcu, u Splitu i hitom 2013. godine Čavorengo ojilo romano. Ambasadori smo projekta glazbom protiv nasilja među djecom i mladima.

 

 

Lamia Belošević

 

Lamia je mlada pjevačica koja karijeru počinje kao malena u dječjem zboru Klinci s Ribnjaka. Uspjeh doživljava na dječjem Eurosongu sa 9 godina i zauzima 9. mjesto. Na festivalu "Mali Split" sa 11 godina osvaja nagradu za najbolju interpretaciju. Pjesma koju je izvela postoji i u duetu sa Jacquesom Houdekom. Izdaje album "Lamia i prijatelju" gdje surađuje sa Jacquesom Houdekom, sestrama Husar, Antonijom šolom, Ivanom Radovniković, Vlatkom Pokos, Vladimirom Kočišom Zecom ... Pjeva u zboru "Zvjezdice" do svoje 16 godine. Nakon toga nastavlja raditi na karijeri. Sa 18 godina izdaje prvi odrasli singl "1001 dan" u suradnji sa producentom Predragom Martinjakom Peggy-jem koji se može pohvaliti sa mnoštvom porina i hitova koje je napravio Massimu. Lamia studira na američkom koledžu RIT Croatia, na smjeru međunarodno poslovanje. Radi na drugom singlu, sa istim producentom.

 

 

Glazbeni studio Osminka

 

Na Čarobnom danu u Zagrebu će nastupiti:
- Aleksandra Vovk
- Pia Kavčič
- Neža Witwicky
- skupina Osminka S
(Maja Humerca šolar, Ajlana Džafić, Pia in Tea Kavčič)

Više o izvođačima GS Osminka na
www.carobnidan.si

 

 

Medijski pokrovitelji

 

logo_RTL_Kockica.gif logo_Vecernji_list.gif logo_Vecernji_list_Radost_hr.gif logo_Vecernji_list_Fora_radionice.gif logo_Skolska_knjiga.gif logo_Tur_TV.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif

 

Internetski medijski pokrovitelji

 

logo_Danu_Ringeraja_hr.gif logo_Relaxino.gif logo_nextbike.gif logo_Skolski_sportski_savez_ZG.gif logo_klinfo_hr.gif logo_Trudnoca_hr.gif logo_Journal.gif logo_Naturala_hr.gif logo_ZG_magazin.gif logo_Mami.gif logo_Lipadona.gif logo_Zena_hr.gif logo_Djecji_dogadjaji.gif logo_Lukin_portal.gif logo_Wish.gif logo_Obitelj_hr.gif logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Park_Maksimir.gif
logo_ZOO_Zagreb.gif
logo_HTZ_Hrvatska_turisticka_zajednica.gif
logo_Rauch.gif
logo_Marche.gif
logo_GSK_Aquafresh.gif
logo_CandA.gif
logo_Baby_Center.gif
logo_Generali.gif
logo_Redox.gif

 

Partneri

 

logo_ZAMP.gif
logo_Bioteka.gif
logo_Sanctum.gif
logo_Zavod_Zaupanje.gif

 

Internetski pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif