Dobrotvorna akcija


Manifestacija Čarobni dan Zagreb 2015 održat će se u zagrebačkom parku Maksimir u nedjelju, 7. 6. 2015. Manifestacija je socijalne i dobrotvorne prirode, a prije svega je namijenjena obiteljima koje žele aktivno provesti svoje slobodno vrijeme. U parku Maksimir će se uz program na glavnoj pozornici u okviru manifestacije odvijati i različite radionice, prezentacije i ponude za djecu i roditelje.

Kao svaki Čarobni dan, i ovaj je dobrotvorno obojen jer će Udruga Kreativno povezivanje, uz pomoć sponzora i partnera koje navodimo na ovoj stranici, darovati djecu iz socijalno ugroženih obitelji, koja će moći besplatno pohađati razne tečajeve i druge izvannastavne aktivnosti.

Vjerujemo da nam se puno toga može oduzeti, ali znanje nikada, stoga bi željeli djeci iz socijalno ugroženih obitelji omogućiti da nauče nešto što će ih pratiti kroz cijeli život i pomoći im da se bolje snađu u životu.

Ukoliko u akciji želi sudjelovati još neki izvođač, naravno, srdačno je pozvan!

Kontakt:

info@carobnidan.hr

 

Partneri dobrotvorne akcije

Medijski pokrovitelji

 

logo_RTL_Kockica.gif logo_Vecernji_list.gif logo_Vecernji_list_Radost_hr.gif logo_Vecernji_list_Fora_radionice.gif logo_Skolska_knjiga.gif logo_Tur_TV.gif logo_Revija_Zmajcek3.gif logo_Mama.gif logo_Moi_moi.gif logo_Cukec.gif logo_Bogastvo_zdravja.gif

 

Internetski medijski pokrovitelji

 

logo_Danu_Ringeraja_hr.gif logo_Relaxino.gif logo_nextbike.gif logo_Skolski_sportski_savez_ZG.gif logo_klinfo_hr.gif logo_Trudnoca_hr.gif logo_Journal.gif logo_Naturala_hr.gif logo_ZG_magazin.gif logo_Mami.gif logo_Lipadona.gif logo_Zena_hr.gif logo_Djecji_dogadjaji.gif logo_Lukin_portal.gif logo_Wish.gif logo_Obitelj_hr.gif logo_Med_over_net.gif logo_Najdi_si.gif logo_DJ_Slovenija.gif logo_Pozitivke_net.gif logo_Gugu_si.gif logo_LN.gif logo_Acenta_Sloveniaholidays_com.gif logo_Acenta_Informacija_net.gif logo_Penzionist_Info.gif logo_Domzalec_si.gif logo_Slo-link.si.gif

 
želimo si

Pokrovitelji

 

logo_Park_Maksimir.gif
logo_ZOO_Zagreb.gif
logo_HTZ_Hrvatska_turisticka_zajednica.gif
logo_Rauch.gif
logo_Marche.gif
logo_GSK_Aquafresh.gif
logo_CandA.gif
logo_Baby_Center.gif
logo_Generali.gif
logo_Redox.gif

 

Partneri

 

logo_ZAMP.gif
logo_Bioteka.gif
logo_Sanctum.gif
logo_Zavod_Zaupanje.gif

 

Internetski pokrovitelji

 

logo_Progmbh.gif
logo_Netis.gif